alex_tremps

Hola! Soc l’Àlex Tremps, un professional dels serveis fotogràfics i audiovisuals i m’encanta treballar amb persones. M’agrada conèixer als meus clients en profunditat per comprendre les seves necessitats i desitjos, i poder oferir-los una atenció personalitzada. Sempre tracto de capturar les millors imatges i vídeos que representin la seva empresa d’una manera única i impactant, utilitzant la meva creativitat i habilitats tècniques. Si busques un servei professional, personalitzat i creatiu, compta amb mi!

 

La meva vocació sempre han sigut les imatges, ja que des de petit dibuixava, tant còmic com dibuix artístic. Vaig passar molts anys anant a la Mercè de Girona amb en Vicent Huedo. També el cinema ha sigut sempre la meva gran passió. Poder fotografiar i il·luminar pel·lícules.

 

Això em va acabar portant a la fotografia i amb l’explosió del digital també a l’audiovisual.  M’encanta la tecnologia i el que pot fer per la imatge fixa i en moviment.

 

Des del 2010 exerceixo com a fotògraf i realitzador d’audiovisuals.

He fet de professor de fotografia, luminotècnia i il·luminació a l’escola de grau superior CIFOG de Girona.

Vaig fer Direcció de Fotografia a l’escola ECIB de Barcelona. 

 

I com que mai n’hi ha prou em vaig treure el carnet de pilot de DRONE de l’agència AESA.

Clients destacats:
Ressenyes:
L’Alex és una persona propera, agradable i molt bon profesional!! En tot moment ens ha captat naturals i ha fet un àlbum i un video molt millor de les nostres espectatives!! Se’ns dubte si ens tornèssim a casar, una i mil vegades, l’Alex seria al nostre costat per inmortalitar els nostres moments. Gràcies Alex!!!
Nuri Rabanal
Nuri Rabanal
24/12/2022
L'Àlex sempre està disposat a fer les coses fàcils. Ha estat un plaer treballar amb ell.
Eulalia Rius
Eulalia Rius
22/01/2021
Ja hem col·laborat vàries vegades i estem molt contents amb la feina feta. L'Alex és molt bon professional i ho fa tot molt fàcil i el resultat és boníssim, tant les fotos com els vídeos.
Diana Salomó Calsina
Diana Salomó Calsina
13/12/2019
Un fotògraf super professional, estem encantats amb el resultat. Ha sabut transmetre mitjançant les fotografies el que nosaltres teníem en ment. Gràcies per tots els consells, ens han servit de gran ajuda. Tornarem a comptar amb ell per pròxims projectes.
Aparthotel Ciutat de Palol
Aparthotel Ciutat de Palol
21/10/2019
Un tracte professional i proper. Molt recomanable! I un treball excel·lent.
Sònia Britos
Sònia Britos
06/09/2019
Són molt professionals, ens vam sentir molt còmodes amb ells i de seguida van captar l’essència del nostre casament. La millor opció per a fotos i vídeo de casament!
Marta Juan Martin
Marta Juan Martin
29/08/2019
La nostra experiencia va ser genial! L’Alex sempre molt atent a totes les nostres inquietuds i dubtes tant el dia del casament com a la previa. Et fa sentir molt comodes i sobretot molt lliures. Es un gran professional amb un punt molt original i artistic. Ho recomanaria molt!
Ruth Quintana
Ruth Quintana
29/08/2019
Ein Fotograf und Filmer der High Class! Very professionell. Movies are very emotional. Did great job!
Katrin Hock
Katrin Hock
02/10/2018