Descobreix com la fotografia i el vídeo poden millorar la imatge de la teva empresa.

Trobaràs una àmplia gamma de serveis personalitzats que s’adapten a les teves necessitats empresarials. Des de fotografia corporativa fins a vídeos promocionals, treballo per capturar la teva visió i presentar-la al món.

Quina és l'opció que s'adapta més a tu?

Parlem-ne!

Fotografia

Producte publicitari

La fotografia publicitaria és cada cop més necessària per destacar el producte de la competència i fer-lo atractiu al client potencial. Et puc ajudar des de la definició de la imatge que vols aconseguir a les eines necessàries per a fer-la possible.

Retrats

La imatge que transmets forma part de la filosofia del teu projecte. Per això el retrat corporatiu és molt important.
Pots venir a l’estudi aquí a Girona o programar una sessió a la teva empresa.

Gastronomia

Tant important és la presentació com la manera en que la fotografies. Aquí la llum és l’estrella, serà la que transmetí l’energia que li vols transferir al teu catàleg de producte alimentari

Producte

El catàleg de producte també necessiten una imatge neta i clara per a poder transmetre els aspectes més importants del producte: el material, el color

Drone

Soc operador certificat per AESA i disposo de dron propi DJI amb capacitat per a realitzar imatges d’alta resolució aèries o simplement donar un altre punt de vista a la teva empresa.

Banc Imatges

Capturar imatges que a més de descriure un esdeveniment social, tingui pes en la composició i il·lustrin de manera creativa el que succeeix. Tenir un banc d’imatges és molt important per xxss.

Arquitectura

La fotografia d’arquitectura i espais exteriors, necessita cura i entendre molt bé que les línies són molt importants i ajuden a explicar cada espai. Verticals, línies i formes han de marcar caràcter.

Publicitat

Les campanyes publicitàries són la manera eficaç de marcar una inflexió en el mercat i d’aquesta manera aconseguir imatges que impactin durant setmanes i mesos en el mercat.

Audiovisuals

Videoclips

Els que us dediqueu a la música sabeu que cal tenir un videoclip de presentació per a cada disc que surt a la llum. Et puc ajudar a desenvolupar la idea i preparar la produció per a que s’adapti al pressupost del teu projecte.

Audiovisual Corporatiu

Si la imatge en moviment té el mateix caràcter i l’estil de les fotografies és un win-win. Com a filmmaker i director de fotografia podré transmetre a l’audiovisual la mateixa essència que haurem triat per a tota la imatge gràfica.

Drone

Soc operador certificat per AESA i disposo de dron propi DJI amb capacitat per a gravacions fins a una resolució de 5.7K per a captar unes imatges simplement impressionants.