Si ets aquí, és perquè vols saber en què et puc ajudar.

Trobaràs una àmplia gamma de serveis personalitzats que s’adapten a les teves necessitats empresarials. Des de fotografia corporativa fins a vídeos promocionals, treballo per capturar la teva visió i presentar-la al món.

A més, disposo d’un plató propi per a realitzar les sessions que necessitis!

Audiovisuals

Drone

Soc operador certificat per AESA i disposo de dron propi DJI amb capacitat per a gravacions fins a una resolució de 5.7K per a captar unes imatges simplement impressionants.

Espots

Tens una idea, vols que la desenvolupem? Col·laboro amb un equip de persones que podem produir el teu anunci en el format que necessitis. Invertir en imatges és invertir en el teu projecte.

Videoclips

Els que us dediqueu a la música sabeu que cal tenir un videoclip de presentació per a cada disc que surt a la llum. Et puc ajudar a desenvolupar la idea i preparar la produció per a que s’adapti al pressupost del teu projecte.

Entrevistes - Documental

Si la imatge en moviment té el mateix caràcter i l’estil de les fotografies és un win-win. Com a filmmaker i director de fotografia podré transmetre a l’audiovisual la mateixa essència que haurem triat per a tota la imatge gràfica.

Fotografia de:

Arquitectura

La fotografia d’arquitectura i espais exteriors, necessita cura i entendre molt bé que les línies són molt importants i ajuden a explicar cada espai. Verticals, línies i formes han de marcar caràcter.

Publicitat

Les campanyes publicitàries són la manera eficaç de marcar una inflexió en el mercat i d’aquesta manera aconseguir imatges que impactin durant setmanes i mesos en el mercat.

Producte publicitari

La fotografia publicitaria és cada cop més necessària per destacar el producte de la competència i fer-lo atractiu al client potencial. Et puc ajudar des de la definició de la imatge que vols aconseguir a les eines necessàries per a fer-la possible.

Producte per catàlegs

El catàleg de producte també necessiten una imatge neta i clara per a poder transmetre els aspectes més importants del producte: el material, el color, la textura del producte fotografiat.

Producte per e-commerce

El producte per a la teva botiga en línia, feta amb especial cura per portals com Amazon per exemple. Si ets un emprenedor o empresa que subministra producte a les botigues en línia, les teves fotos han d’impressionar.

Producte industrial

Màquines gegantines, que no caben en un fons de plató, tinc les eines per a realitzar fotografia de producte industrial, per cobrir les necessitats dels grans productors de maquinària.

Banc Imatges

Capturar imatges que a més de descriure un esdeveniment social, tingui pes en la composició i il·lustrin de manera creativa el que succeeix. Tenir un banc d’imatges és molt important per xxss.

Drone

Soc operador certificat per AESA i disposo de dron propi DJI amb capacitat per a realitzar imatges d’alta resolució aèries o simplement donar un altre punt de vista a la teva empresa.

Gastronomica

Tant important és la presentació com la manera en que la fotografies. Aquí la llum és l’estrella, serà la que transmetí l’energia que li vols transferir al teu catàleg de producte alimentari

Retrats corporatius

La imatge que transmets forma part de la filosofia del teu projecte. Per això el retrat corporatiu és molt important.
Pots venir a l’estudi aquí a Girona o programar una sessió a la teva empresa.